Cheesecake

Delen

Het is geen bakweer. Te warm. Maar wel weer voor lekkere desserts met heerlijk veel fruit. En dan is yoghurt-frambozen-cheesecake misschien een goed idee. Geen oven nodig, enkel een koelkast. Ik vond het recept in I love cheesecake van Christin Geweke.

Voor de bodem gebruik je volkorenkoekjes, wat boter en suiker. De vulling bestaat uit roomkaas, yoghurt, suiker en crème fraîche. Je hebt ook gelatine en een vanillestokje van doen. Van de frambozen maak je een heerlijke topping. Reken er op dat de cake 2,5 uur moet opstijven in de koelkast en daarna wacht je een lekkernij.

Meer cheesecake vind je in I love cheesecake van Christin Geweke. Het boek is uitgegeven bij Forte Culinair en kost 14,95 euro. Meer info: https://forteculinair.nl/boek/i-love-chessecake

 

58d366e6e96a40_48422724

 

 

Hallo, ik ben Sigrid.

Hier lees je over de dingen waarvan ik hou: over Griekenland, over Athene in het bijzonder, over gebak en koffie, over wijn en whiskey, over reizen en culturen, over muziek en over boeken.

Mijn blog probeert mijn gedachten te volgen, hoppend van het één naar het ander. Zelden rustig. Zelden heel lang ernstig.
Veel leesplezier.

Contact: sigrid.lapiere@gmail.com

Gerelateerde artikels

Contact

sigrid.lapiere@gmail.com