Bakken is kinderspel

Delen

Halfweg december, examentijd dus. Het is bij mijn zoon niet anders. Om hem wat op te monteren, geef ik mij over aan verwennerijen. Ik bakte al brownies, kerstkoeken en nu roulés à la cannelle. De inspiratie komt uit het nieuwe kookboek van Colruyt: Koken is kinderspel. De nieuwe telg van Colruyt is niet zomaar een kookboek, maar een werk waarin kinderen de plak zwaaien. Koken wordt immers overgelaten aan de juniors, aan de kleine chef-koks. Het boek is opgebouwd in vijf hoofdstukken met telkens een andere kookopdracht, uitgelegd in verschillende stappen. Een robotfiguurtje begeleidt de kinderen spelenderwijs door het kookboek. De recepten zijn samengesteld op hun maat en spreken erg tot de verbeelding: wat denk je bijvoorbeeld van pita voor coole kikkers of bommetjes met superzaad? Bij het boek zitten ook stikkers: een leuk idee om het recept te beoordelen.

Ben je nog op zoek naar een kerstgeschenk? Dan is Koken is kinderspel beslist een goed idee. Koken is kinderspel telt 164blz. en is nu verkrijgbaar in alle Colruyt-winkels voor 11,95 euro.

koken_is_kinderspel-lp-nl
Foto Colruyt

 

20161213_142535

knipsel
Stickers bij het boek

Wil je mij volgen? Like dan zeker mijn facebook-pagina of volg mijn instagram-account

Hallo, ik ben Sigrid.

Hier lees je over de dingen waarvan ik hou: over Griekenland, over Athene in het bijzonder, over gebak en koffie, over wijn en whiskey, over reizen en culturen, over muziek en over boeken.

Mijn blog probeert mijn gedachten te volgen, hoppend van het één naar het ander. Zelden rustig. Zelden heel lang ernstig.
Veel leesplezier.

Contact: sigrid.lapiere@gmail.com

Gerelateerde artikels

Contact

sigrid.lapiere@gmail.com