Een mietje in Athene

Delen

In mijn valies zit kaneel, steranijs, olijfolie, oregano en een tsoureki. Omdat ik een stukje Griekenland mee wil nemen, tegen beter weten in. Bakken met kaneel uit Tolo doet mij er een beetje naar terugkeren. En het is ook gewoon lekker. Kaneel stemt mild. En ik zal wat toegeeflijkheid ten opzichte van mijn thuisland kunnen gebruiken. In mijn agenda staat nu alweer: nog zoveel weken vooraleer we hier terug zijn. Ik schrijf vanuit Athene, ik ben nog niet eens thuis en toch baal ik alweer. Is het dan niet eens tijd om voorgoed hier te blijven. Dromen moet je niet meenemen in je graf, toch? Iemand waarmee ik samenwerk, schreef mij afgelopen dagen: worden is hell als je ook kunt zijn. Vind ik ook. Maar vandaag ben ik gewoon een mietje dat terugkeert, dat een blog schrijft in een witte badjas in een hotel in Athene, gewoon een mietje. En een mietje zijn is minstens net zo hell als worden.

Knipsel

Wil je mij volgen? Like dan zeker mijn facebook-pagina of volg mijn instagram-account

Hallo, ik ben Sigrid.

Hier lees je over de dingen waarvan ik hou: over Griekenland, over Athene in het bijzonder, over gebak en koffie, over wijn en whiskey, over reizen en culturen, over muziek en over boeken.

Mijn blog probeert mijn gedachten te volgen, hoppend van het één naar het ander. Zelden rustig. Zelden heel lang ernstig.
Veel leesplezier.

Contact: sigrid.lapiere@gmail.com

Gerelateerde artikels

Contact

sigrid.lapiere@gmail.com